Edirne Haber
HV
29 MART Cuma 09:54

Bodrum'da alt ve üst yapı çalışmalarına devam

Muğla'da Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt ve sathi kaplama yol çalışmalarıyla birlikte beton yol yapımı ve parke taş döşeme çalışmalarına devam ediyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-03-2023 15:26   Güncelleme : 09-03-2023 15:26
Bodrum'da alt ve üst yapı çalışmalarına devam

Bodrum'da geniş bir bölgesinde devam eden kanalizasyon hattı döşeme, elektrik hatlarının yer altına alınması, içme suyu ve diğer altyapı çalışmaları hızla devam ederken çalışmaların tamamlandığı noktalarda yerel belediye ekipleri, kendi sorumluluk alanlarında üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Program dahilinde hareket eden Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İslamhaneleri ile Koyunbaba mahallelerinde yol çalışmalarını başlattı.

İslamhaneleri Mahallesinde toplam 1 km beton yol çalışmasının 250 metrelik kısmı tamamlanırken Koyunbaba Mahallesinde ise bazı noktalarda parke taş döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yapılan çalışmaları değerlendiren İslamhaneleri Mahalle Muhtarı Mustafa Can, “İslamhaneleri Mahallesinde 5269. Sokak, 5270. Sokak, 5271. Sokak’ta beton yol çalışmaları devam ediyor. Bu yapılan çalışmalardan dolayı Ahmet Başkana, ekibine ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne teşekkür ederim” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR