Edirne Haber
HV
28 MART Perşembe 22:57

Öğrenciler, ADASU HES tesislerini gezerek çalışmaları yakından incelediler

Büyükşehir Belediyesi, SASKİ tarafından öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği kurum gezileri sayesinde gelecek nesillerin su konusunda bilinçli olmasını sağlıyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-03-2023 13:39   Güncelleme : 09-03-2023 13:39
Öğrenciler, ADASU HES tesislerini gezerek çalışmaları yakından incelediler

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), gelecek nesillere örnek olan çalışmalarını öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor. Belirli aralıklarla gerçekleştirilen tesis gezilerine ilkokul düzeyinden üniversite öğrencilerine kadar tüm öğrenciler katılıyor. ADASU HES tesislerini öğretmenleri ile birlikte ziyaret eden Yücel Ballık Ortaokulu öğrencileri tesiste sorumlu olan uzman personeller tarafından su sayesinde üretilen enerji hakkında bilgilendirildi.

Kurum tarafından yapılan açıklamada, “ Kıymetli öğrencilerimize, gelecek nesillerimize hayata geçirdiğimiz başarılı çalışmalarla örnek olmak bizlere gurur veriyor. Bizler yarınlarımızı düşünerek hayata geçirdiğimiz çalışmalara genç nesillere örnek olurken umuyoruz ki onlar bizden aldığı bilgileri geliştirerek daha büyük projeleri ülkemize kazandıracaklar. ADASU HES sayesinde şehrimize kazandırdığımız enerjinin aşamalarını öğrencilerimize yakından anlatırken aynı zamanda Sakarya Nehri’nin temizliği hakkında da öğrencilerimiz bilinçlendirildi” ifadeleri kullanıldı.

AdminAdmin

YORUMLAR