Edirne Haber
HV
29 MART Cuma 18:03

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ,Hatay'a ısı yalıtımlı çadırlar kurdu

İstanbul Büyükşehir Beledyesi'nin nin çadır kurulumunu organize eden Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, “ Bölgede ihtiyaç halinde peyder pey çadır kurmaya başladık. İlk etapta 100 adet büyük çadırlar kurmaya başladık.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-02-2023 17:19   Güncelleme : 09-02-2023 17:19
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ,Hatay'a ısı yalıtımlı çadırlar kurdu

Bin 500 adet çadır daha İstanbul’dan Hatay’a sevk edildi.

Bölge halkına bin 500 çadır daha yollayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda bölgede en çok ihtiyaç duyulan tıbbi ilaç konusunda da kolları sıvadı.

Büyükşehir Belediyesi depremzedelerin yaralarını sarmak için 22 sağlık çalışanı, 5 ambulans, bir arazi aracı, bir binek aracı, bir karavan ve içi tıbbi malzemelerle dolu bir TIR’ı Hatay’a gönderdi. Ayrıca arama kurtarma çalışmalarında iletişimin kesilmemesi için bölgeye 10 Wİ-Fİ noktası da kurdu.

 Tüm müdürlükleri ve birimleriyle imkanlarını seferber eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Dairesi Başkanlığı, önümüzdeki günlerde psikologlardan oluşan bir ekibi ‘Psikolojik Destek’ çalışmaları için bölgeye gönderecek. Ayrıca, 330 kişilik gönüllü bir gurup personelini de bölgede ihtiyaç görülmesi halinde depremzedelere gönderilen yardımların dağıtımı noktasında veya başka bir görev oluşması durumda görev alması için hazırladı.

AdminAdmin

YORUMLAR